Италия – Босна и Херцеговина: прогноза (11.06.2019)

Прогноза за Италия – Босна и Херцеговина. Мач от европейски квалификации по футбол.

Италия е в страхотна форма!

Само преди дни победиха с 3:0 в гостуването си на Гърция. А преди това записаха още две победи от началото на този квалификационен цикъл: 2:0 с Финландия и 6:0 с Лихтенщайн.

Както се вижда, адзурите все още не са допуснали гол. И заслужено оглавяват групата си.

У дома нямат загуба в 17 поредни мача! От приятелски двубой с настоящия световен шампион Франция преди 3 години. Победили са в 9 от тези срещи и то все на нула!

Като добавим и три нулеви равенства, остават мачовете с допуснат гол. Все по един – 5 равенства 1:1. Изобщо, трудно се играе в Италия.

» Бонус от Ефбет до 200 ЛЕВА! Виж подробности…

Босна и Херцеговина се мъчи напоследък!

Преди дни загубиха гостуването си на Финландия с 0:2. А преди това допуснаха равенство 2:2 у дома със слабия отбор на Гърция. И то при все, че водеха в резултата с 2:0. А накрая можеха и да загубят.

Тези слаби резултати ги поставят в неизгодната позиция спрямо преките конкуренти за второто място в групата – Гърция и Финландия.

Като цяло няма голямо качество в състава на Босна. Един Джеко трудно може да ги извади в такъв мач. При все, че ще играят в защита целия двубой.

» Чат На Живо: коментирай квалификациите сега!

Италия – Босна и Херцеговина: прогноза

Предвид факта, че Италия играе много добре напоследък и няма напрежение в отбора им, определено ще заложа на тяхна победа у дома. И продължаване на непобедената им серия.

Босна – обратната работа. Играе трудно като гост. Най-много да се доберат до равенство тук. Но ми се струва малко вероятно.

Прогноза: домакинска победа. Може би с разлика и на нула дори.

Унгария – Уелс: прогноза (11.06.2019)

Топ статистика за Италия – Босна

  • Италия нямат загуба в последните си 7 мача.
  • Италия не са губили в последните 14 свои домакинства.
  • Италия са в победна серия от 4 мача.
https://topzalozi.com/

Започнах със залозите някъде през 90-те. За начало с Тото 1, след това и Еврофутбол. С Тото 1 не ми провървя. :) В игри с футболни прогнози участвам от около 15 години, печелил съм ги доста пъти. Изводите, до които съм стигнал във връзка с прогнозирането и залозите са, че има един голям печеливш от тях и това е букмейкърът! За да имаме равен старт с него, което много рядко се случва, трябва да залагаме на коефициенти без марж и там вече да имаме късмета да се падне нашия изход. За целта трябва да имаме регистрация в повечето букмейкъри и да залагаме в този, който предлага най-добрия коефициент на избрания от нас изход. Най-важното е да се определи кой изход си заслужава да се заложи на съответния коефициент, т.е. да се определи каква е вероятността даден изход да се случи. Не следвам стратегии за залагане или системи. Следя статистики и смятам вероятности в търсене на най-изгодния залог. И за финал ще споделя, че макар да съм на плюс, от години не залагам. Спря да ме влече, може би защото обичам само да печеля. Участвайте в играта, гарантирам ви че няма да загубите, но може да спечелите награда или поне най-малкото тръпка. :)

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.