Институте – Крузейдърс: прогноза (07.09.2019)

Инститют – Крусейдърс. Северна Ирландия, Висша лига. Събота, 17:00.

Прогноза: Крузейдърс да победи
Коефициент: 1.40
Залог: 10 точки
Типстър: Мирослав Ценов

Искаш топ коефициенти и бонуси?
РЕГИСТРИРАЙ СЕ в bet365 СЕГА!

Институте се представя посредствено!

Както в предходния сезон, така и през настоящия играта на домакините е повече от посредствена. С място в долната половина на подреждането и едва една спечелена точка след изиграните досега пет срещи.

А проблемите в защита и атака са изключително много. При голова разлика 3-12. И въпреки многото двубои до края, оцеляването ще е повече от трудна задача пред футболистите.

Крузейдърс е лидер и без загуба до сега!

Гостите пък имат съвсем други цели. И те са – титлата на Северна Ирландия. Но задачата също няма да е лесна.

Въпреки отличния старт на сезона с лидерска позиция без допусната загуба и 13 точки в актива си (4-1-0). С повече от добра игра в защита и атака при голова разлика 14-2.

Прогноза за Институте – Крузейдърс

Намиращите се в отлична форма Хийтли, Лоури, Оуенс и компания едва ли ще имат проблеми с рехавата защита на домакините за поредна победа на отбора си.

Форум за прогнози и залози!

https://topzalozi.com/

Залагам повече от 20 години, към момента предимно на живо. Като в своите залози не се влияя от футболните си пристрастия и не съм алчен - знам кога да спра. От 2006 започнах да пиша в сайт за футболни прогнози. Но за мое съжаление това приключи в началото на 2019, поради спиране на активността на въпросната медия. Печелил съм много награди в състезания за типстъри. Бил съм първи и по точки, и по процент познаваемост. Прякор във Форума: mg80pld.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.