Инис Мон – Западни острови: прогноза (16.06.2019)

Прогноза за Инис Мон – Западни острови, за която е приложима офертата Нулево Равенство – Отменен Залог.

Цар Футбол е жив и през юни!

Месец юни се оказва изключително богат на футболни събития!

Освен световните първенства при дамите и младежите до 20 години, през месеца ще се проведат още първенствата на Двете Америки – Копа Америка и Златна Купа.

А и на Африка. Както и Европейското до 21 на Стария континент.

Инъс Моун е домакин на Международните Островни Игри!

От 15 до 22 юни на остров Инъс Моун, който се намира близо до Северен Уелс, ще се проведат и Игрите на островните държави.

Представителния отбор на острова, както и повечето от останали, не са официално признати от ФИФА и УЕФА. Но от 1985 на всеки две години редовно си провеждат първенствата.

Уелсците могат да се похвалят с едно първо място през 1999 година. И още 4 пъти са финалисти.

» Efbet: вижте ревю, мнение и предимства!

Инис Мон – Западни острови: прогноза

Болшинството футболисти от състава на домакините играят в клубове от второто и третото ниво на футбола в Уелс. Но имат и един 20 годишен нападател Алекс Бос, който е част от елитния Абъристуит.

Сега започват турнира с мач срещу аутсайдера в групата.

Западните острови са част от Шотландия. Но не могат да се похвалят с някакви успехи в турнира. В последните 3 издания са неизменно на 12 място.

За първи път участват в турнира едва през 2005 година. Когато е и най-успешното им представяне. Класират се на трето място.

Тогава е и единственият им мач срещу Инъс Моун. Той завършва 0:0.

Сега обаче домакините са безспорен фаворит. Вероятно ще се опитат рано да решат мача, за да могат без усилия да го доиграят до края.

По регламент в групите се играе всеки ден без почивка. А в понеделник и вторник на Инъс Моун предстоят срещи срещу силните отбори на Оркни и Джърси.

» Футболен форум за аргументирани прогнози!

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Brainstorm.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.