Кой е собственик на efbet?

Кой е собственик на efbet?

Становище на собствениците на efbet относно зачестилите слухове за промяна на собствеността на компанията и медийните атаки:

10.12.2019
София

В отговор на зачестилите публикации през последния месец, които опитват да внушат на обществото, че компанията за онлайн залагания efbet е съсобственост на знакови фигури в хазартния бизнес, предоставяме информация за действителните собственици на дружеството.

Efbet е компания, основана и управлявана като семеен бизнес от собствениците Стефан Найденов, Цветомир Найденов и Боян Найденов (Цеките). Семейството основава букмейкърската компания през 2006 г. в Малта. Дружеството притежава и оперира с лиценз от българската комисия по хазарта. Седалището на компанията е в Малта като в София функционира централа на дружеството.

Efbet е най-бързо развиващият се в България онлайн бетинг оператор, лидер на пазара с екип от над 1400 професионалисти. В настоящия момент efbet оперира с компания, регистрирана в Малта, и лиценз от българската комисия по хазарта. Компанията е оперира и на румънския пазар и е в процес на изпълнение на дългосрочна програма за развиването на отговорен бизнес на нови пазари извън България – Италия, Сърбия и Испания.

През последните седмици efbet стана обект на неверни и недоказани твърдения от страна на нишови и платени български медии, които имат за цел да заблудят обществото и да подкопаят авторитета на най-големия в България оператор за онлайн залагания. Неверните и манипулативни медийни публикации идват в момент, в който върху собствениците на efbet се упражнява силен натиск за отнемане на част от съсобственост на дружеството от външни за компанията лица. Въпреки силния натиск и последвалите го поръчкови публикации в някои медии, efbet уверява своите клиенти и партньори, че не е и няма да наруши принципа на отговорно семейно управление и няма допусне под натиск отнемането на собственост от лица със съмнителна репутация.

Efbet ще продължи да развива отговорен семеен бизнес, да бъде поддръжник на спорта у нас и гарант за отговорна игра, лоялна конкуренция и прозрачен бизнес.

Екипът на efbet.

Коментирай