испания футбол

Еспаньол – Ференцварош: прогноза (19.09.2019)

Еспаньол – Ференцварош. Лига Европа. Четвъртък, 22:00.

Прогноза: Над 2.5 гола
Коефициент: 1.80
Залог: 10 точки
Типстър: Мирослав Георгиев

Започва Лига Европа! В мач от група H испанският Еспаньол е домакин на унгарския Ференцварош.

bet365 е N1 за На Живо
РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА!

Лига Европа, 2019/2020: Интро

Еспаньол ще играе сравнително открито в този мач

Преди два сезона Еспаньол беше много добър в ЛаЛига в измъкването на ъндъри, равенства и минимални победи от грандовете. Играеше отлично в защита и ги надиграваше. След това тимът сякаш малко се отслаби в защита.

Днес изобщо не се притеснявам, че Еспаньол ще играе затворено. Вероятността мачът да завърши с професионално 2:0 не е твърде голяма. Барселонци домакинстват на слаб тим, не на Реал, Барса или Атлети.

Отбор от най-успешното в европейските клубни турнири първенство, което първенство е едно от най-силните в момента, домакинства на отбор от слабо първенство. Разбира се, че домакините ще мислят за подсигуряването в защита, но не твърде много.

» bet365 ревю: разбери защо е N1 в Света!

Ференцварош играе открито и няма да успее да се затвори успешно

Гледах Ференцварош – Лудогорец 2:1, Судува – Ференцварош 0:0, Ференцварош – Судува 4:2 и репортаж от Лудогорец – Ференцварош 2:3.

Унгарският тим играе открито. В мача Судува – Ференцварош домакините играха много предпазливо и затова имаше малко положения, реалният резултат трябваше да бъде около 0:2.

В останалите мачове, които гледах, имаше много на брой чисти положения за спокойно преминаване на линията от Над 2.5 гола.

Проблемът на Ференцварош не е че играе нападателно, а че го прави по-открито, отколкото трябва. И затова допуска грешки при подсигуряването при контраатаките на противника.

Играта в защита на тима определено не е добра, защото допуска немалко грешки дори и при постепенни атаки на противниците. Когато си се наредил в подредена защитна линия и те атакуват с постепенни атаки, не трябва да допускаш почти никакви грешки, ако си силен в защита.

Днес тимът ще владее по-малко топката, разбира се, но това не означава, че ще успее да играе затворено. Ще се пробва да играе по-затворено, но тимът няма качествата да го направи кой знае колко успешно.

Резултатът е, че ще играе сравнително открито, дори и да се пробва да затвори пространствата в своята половина.

Прогноза за Еспаньол – Ференцварош, Лига Европа, 19.09.2019

И двата отбора ще играят сравнително открито. Ференцварош допуска грешки в защита дори и при постепенни атаки на противника. Еспаньол е силен в нападение от гледна точка на слабата защита на Ференцварош.

Прогнозирам Над 2.5 гола в мача.

Главният недостатък на прогнозата е, че според мен Ференцварош не е много силен на контраатаки. Но е на поне едно средно ниво в това отношение. Спомням си опасни контри на отбора. Няма как отбор от малко първенство да е много силен на контраатаки.

Топ серия преди мача:

  • Ференцварош са в победна серия от 3 мача.

Вижте още прогнози за Лига Европа днес:

игра прогнози награди

Коментирай