шампионска лига

Дъндолк – Карабах: прогноза (24.07.2019)

Прогноза за Дъндолк – Карабах, за която е приложим бонусът на bet365 „0:0 – Пари Обратно“.

Ирландските клубове са слаби!

Ейре имат приличен национален отбор. Но ирландските клубове са едни от най-слабите в Европа.

Причината за това е фактът, че всеки що годе приличен млад футболист мечтае да продължи кариерата си в някой английски клуб. Пък бил той и от Втора или Трета дивизия.

В момента единствено третият вратар Джеймс Талбот играе в столичния Бохемианс.

Играе се в типично стария британски стил – с много борба и безкрайни центрирания към вратата на противника. Повечето пъти лесно разгадаеми за защитниците на противниковите отбори от Европа.

Липсата на креативност компенсират с високия ирландски боен дух. И в интерес на истината, ирландските отбори не са лесни за побеждаване, най-вече на свой терен.

» Cashback бонус за голмайстор – върни си парите при 0:0!

Дъндолк има само 1 загуба у дома в ШЛ!

Не прави изключение и почти несменяемият шампион в последните 4-5 години – Дъндолк. Който е изиграл 6 мача за Шампионската лига на своя стадион.

От тях има само една загуба – от Легия Варшава с 0:2. Както и една доста престижна победа с 3:0 срещу БАТЕ Борисов. В останалите 4 – две равенства по 1-1 и две 0-0.

фейсбук група на топзалози

Карабах е уверен и търпелив гост!

Гостите пък са азерския вариант на нашия Лудогорец. Отбор, разчитащ на няколко чужденци. Два от които испанците Кинтана и Мичел вече от няколко години са в тима.

За разлика от постоянните треньорски смени в тима от Разград, от 11 години начело на Карабах е Гурбан Гурбанов. При него азерите разчитат на стабилна и малко безидейна игра при гостуванията.

И равенствата навън, дори и срещу скромни противници като албанските Кукеши, Партизани и Дюделанж от Люксембург, се приемат със задоволство.

Това, обаче, явно е успешна формула за клуба. Защото в последните 5 години той неизменно играе в груповата фаза на Лига Европа.

А преди две – дори и в групите на Шампионската лига. Където ще се запомни с двете равенство по 1:1 срещу Атлетико Мадрид!

През всичките тия години Карабах допусна само една голяма загуба с 0:6 от Челси в Лондон. На няколко пъти постигна минимални победи с по 1:0 като гост и то срещу отбори над класата на Дъндолк.

Прогноза за Дъндолк – Карабах

Най-вероятно и сега с продължителни разигравания гостите ще убиват темпото, очаквайки груба грешка от страна на домакините.

Не е изключено мачът да завърши 0:0. Но при залог на точен резултат bet365 връщат залога, ако в срещата няма отбелязан гол.

Затова ще рискувам с много вероятния според мен точен резултат 0:1 за Карабах, вместо да търся залози от рода на Под 1.5 гола или Няма гол/гол в мача.

Топ тенденции преди мача

  • Дъндолк нямат загуба в последните си 18 мача.
  • Дъндолк не са губили в последните 19 свои домакинства.
  • Карабаг нямат загуба в последните си 9 мача.

Give a Comment