българия футбол

Дунав – Левски: прогноза за голове (15.07.2019)

В понеделник вечер в последен мач от efbet Лига, Дунав приема Левски в първи мач и за двата тима за сезона. Прогноза, генерирана с функцията Създай Залог.

Дунав е готов на всичко!

Дунав успя да направи прилично представяне през миналия сезон в българския елит. И по този начин запази мястото си сред най-добрите.

Силните игри на тима в домакинствата бяха в основата на цялостното добро представяне на отбора.

Тренера на „драконите“ Людмил Киров каза, че тимът му ще направи всичко, за да може Дунав да тръгне с точки на старта. В състава след гастрол се завърна Самир Аясс и най-вероятно ще вземе участие в мача.

Левски изненада приятно!

Левски направи страхотен дебют в официалните си мачове. Сините победиха Ружомберок с 0:2 като гост в турнира Лига Европа. С играта си изненадаха приятно доста специалисти.

В клуба бяха направени доста промени. Както на кормилото на тима, така и в основните действащи фигури на отбора.

Петър Хубчев е новия наставник на Левски. А той е доказал, че може да бъде адекватен и без голям потенциал.

» Чат На Живо: коментирай мача сега!

Прогноза за Дунав – Левски

След успешния старт в Европа, Хубчев ще иска добро начало и в българското първенство.

От другата страна, Дунав ще са мотивирани в този първи мач да се представят добре и да не загубят на старта. Ще бъдат мотивирани допълнително и от един от големите грандове на родния шампионат.

Хубчев се е доказал, че трудно губи срещи. Както и че рядко в мачовете на водения от него тим има много голове. Най-вероятно сините ще излъжат с минимална победа русенци.

Дунав – Левски: прогноза за победител (15.07.2019)

Коментирай