Още по-добри оферти: 610 ЛЕВА в бонуси!

печалба пари

Засилващата се конкуренция на букитата с лиценз за България накара едни от водещите и сигурни компании за залози у нас да подобрят значително офертите си за нови клиенти:

БукмейкърБонус

18+. Важат Условия.

bet365БОНУС ОФЕРТА! Регистрирай се сега!
efbet200 ЛЕВА БОНУС! ВЪВЕДИ КОД: 130

Натиснете върху някой от линковете в таблицата, отидете в секция „Регистрация“ на избрания букмейкър и въведете необходимата информация. Изпълнете условията за получаване на начален бонус и се насладете на играта!

За повече подробности, вижте следната статия:

Бонуси от онлайн букмейкъри за 610 ЛЕВА – стъпка по стъпка как да ги вземеш!

Удвоен бонус от Betfair!

До скоро Betfair предлагаше 200 ЛЕВА на новите си клиенти. Но вече ги удвои на 400 ЛЕВА. Това наистина е огромен бонус. А най-хубавото е, че спечелените пари от всеки безплатен залог НЕ трябва да се превъртат, както е при останалите букмейкъри. Т.е. може веднага да си изтеглите печалбата!

По-добри условия от Efbet!

Efbet пък запази размера на бонуса си – 110 лева (с промоционален код 130 при регистрация). Но той вече е 100% от първия депозит! А не както беше до сега – само 25%.

Същия добър бонус от bet365!

Топ букмейкъра bet365 рядко променя бонуса си. Като и този път не прави изключение. А и няма причина да го прави, след като предлага страхотна оферта при чудесни условия – 100% депозит бонус до 100 ЛЕВА!

Всички коментари

  • Наистина в момента, BetFair предлагат най-големите бонуси. А фактър, че нямат нужда от превъртане ги прави още по-апетитни. Аз лично когато взема бонус го залагаме нещо щантаво като голяма изненада или точен резултат, пък ако вземе да върже ще е яко.

    Bobi 06.08.2018 22:53 Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.