Гуарани – Коритиба, прогноза (10/07/2018)

В мач от програмата на бразилската Серия Б един срещу друг ще се изправят тимовете на Гуарани и Коритиба.

Гуарани и Коритиба изглеждат равностойни!

Двата отбора са ситуирани в горната част на класирането като разликата между тях е само 3 точки. Гуарани е на 8-ма позиция с 20 пункта, докато Коритиба е 4-ти с 23 точки.

Отборът на Гуарани е в добра серия – 6 поредни срещи без загуба. Но 4 от тях бяха равенства. Ремита бяха и последните 3 домакински срещи на тима: 1-1, 0-0 и отново 1-1.

Бетинг Челиндж (Предизвикателство): най-вълнуващата система на залагане!

За Коритиба също мога да кажа, че са в прилична форма напоследък – 4 поредни срещи без поражение. Но и те доста често правят равни мачове. А именно – 3 пъти в последните им 4 двубоя. Както и 4 равенства в предишните им 6 визити.

Прогноза за Гуарани – Коритиба

Както се вижда, и в настоящия мач се очертава подялба на точките. И това е нормално, когато се срещат сравнително равностойни съперници.

В заключение бих искал да добавя, че последният мач между тези два отбора също е завършил без победител: 0-0. Прогноза: Х.

СИК Сейнайоки – РоПС Рованиеми, прогноза (09/07/2018)

https://topzalozi.com/

Първите си стъпки в спортните залози направих през далечната 1998 година в Еврофутбол. След това постепенно се ориентирах към онлайн букмейкърите. Най-много ми допада платформата и възможностите, които дава bet365. През последните 7-8 години участвам и в редица състезания и игри с прогнози, включително и международни, от които съм печелил немалко награди. Но по-важното за мен е самото участие и надпреварата с останалите участници, тоест състезателният дух е в кръвта ми. В този ред на мисли бих искал да споделя, че аз съм един от трикратните победители на култовото ТВ състезание "Минута е много". Участвал съм и в други ТВ и радио игри. От състезанията за спортни прогнози най-много ми харесва първата игра на topzalozi.com, която и до ден днешен си остана уникална със своя формат и концепция. Любимите ми футболни прогнози са свързани с головете. Винаги се стремя да търся подходящи мачове, на които е възможно да има много попадения. Тази моя тактика ми е носила успехи неведнъж на много добри ставки. Желая успех на всички читатели на сайта! Прякор във Форума: ivan_tsochev.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.