Гленавон – Инститют, прогноза (29.12.2018)

Прогноза за Гленавон – Инститют. Тази година шампионата на Северна Ирландия – Премиършип, е доста интригуващ и заплетен.

Гленавон може да се бори за 1-вото място

Гленавон има реални шансове за титла през настоящата кампания. Отборът не е ставал шампион от сезон 1959/60.

Към момента са на 5 точки от първото място. Тимът през последните години винаги се бори за челните места и евротурнири.

Гленавон разполага с едно от най-силните нападения и са много силни в къщи. Където имат само една загуба.

Acca Edge от Betfair – подсигурени залози за прави колонки!

Инститют рядко се опълчва на силните

Инститют имат минимални шансове за влизане в групата за титлата. Но едва ли ще им стигнат силите. Срещат изключителни трудности със силните.

Те имат само една победа с отборите от челната шестица и тя е в къщи. В повечето от тези мачове получиха по 3, 4 гола.

Като цяло отбора е замесен в доста голови мачове. Инститют се разписа в последните 8 двубоя и нападението им е във форма.

Прогноза за Гленавон – Инститют, 29.12.2018

Двата тима вече се срещнаха два пъти през сезона. Тук мача завърши 3:3. А като гост Гленавон взе убедителна победа с 4:1.

Този път очаквам да си вземат хубава победа и в къщи. Те са по силния тим, а вече настъпва решителния момент от шампионата.

Прогнози за приятелски мачове (стратегия за търсене на голове)

https://topzalozi.com/

Запалих се по футболни залози още като юноша, когато баща ми си пускаше Тото 1 и ми даваше да си пускам по някоя колонка. След години при първото си пускане в Еврофутбол познахме точен резултат 3:2 (късмета на начинаещия) и така бях зарибен. В подсъзнанието си силния пол е ловец. А това е тръпка, която доста мъже обичат. И ако тя е контролирана, е добре. Залагам само на футболни прогнози, не се увличам по други залози. Годината не помня, но щом се появиха онлайн букитата им станах фен и си направих регистрация. Участвал съм за кратко в турнир за типстъри преди доста години и съм печелил два пъти. В момента, в който спечелих, си начесах егото и спрях, защото до някъде това те изтощава и губиш форма. При избора на мач за мен най-важна е формата на отборите. После тенденциите в текущото първенство и между двата тима, усет и т.н. Не по-малко важно е да отсееш правилните мачове и да подбереш правилния залог за тях. Прякор във Форума: red6devil.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.