Гибралтар – Ирландия: прогноза (23.03.2019)

Прогноза за Гибралтар – Ирландия от квалификациите за Евро 2020.

Гибралтар е аутсайдерът в групата!

Те обикновено губят с много голове. В Лигата на нациите загубиха 2 домакинства – 2:6 срещу Армения и 0:2 с Македония.

Преди това в квалификациите за световно първенство отново не се представиха никак добре. Загубиха всички мачове у дома – 0:6 с Естония, 0:4 с Босна, 1:2 с Кипър, 0:6 с Белгия и 1:4 с Гърция.

По същото време Гибралтар загубиха и приятелски домакински мач срещу Латвия с 0:5.

Преди това в квалификации за европейско първенство отново загуби. 0:6 от Шотландия, 0:4 срещу настоящия им гост Ирландия и 0:7 с Германия.

Ирландия ще играе в тренировъчно темпо.

Обикновено играят много надъхано. Търсят много голове и не играят за минимална победа. Последните две гостувания се представиха добре срещу силни съперници – 0:0 с Дания и 1:1 с Полша.

Със сигурност футболистите на Ирландия няма да играят на максимални обороти. А и може би няма да играят с най-силната си единадесеторка.

Но резервите им все пак са с професионален статут и ще искат да блеснат. Макар и в мач без голям смисъл.

Прогноза за Гибралтар – Ирландия, 23.03.2019

Ирландците знаят, че ще победят. Но въпросът е с колко.

Като първи мач за новия квалификационен цикъл, мисля че ще търсят убедителна победа с голяма разлика.

Всеки знае, че през второто полувреме аматьорския състав на домакините ще издъхне и ще падат голове.

Футболен форум – вижте още прогнози за събота

Топ статистика за Гибралтар – Ирландия

  • Ирландия не е побеждавал в последните си 6 срещи.
  • Ирландия нямат победа в последните си 6 мача като гост.
https://topzalozi.com/

Започнах със залозите някъде през 90-те. За начало с Тото 1, след това и Еврофутбол. С Тото 1 не ми провървя. :) В игри с футболни прогнози участвам от около 15 години, печелил съм ги доста пъти. Изводите, до които съм стигнал във връзка с прогнозирането и залозите са, че има един голям печеливш от тях и това е букмейкърът! За да имаме равен старт с него, което много рядко се случва, трябва да залагаме на коефициенти без марж и там вече да имаме късмета да се падне нашия изход. За целта трябва да имаме регистрация в повечето букмейкъри и да залагаме в този, който предлага най-добрия коефициент на избрания от нас изход. Най-важното е да се определи кой изход си заслужава да се заложи на съответния коефициент, т.е. да се определи каква е вероятността даден изход да се случи. Не следвам стратегии за залагане или системи. Следя статистики и смятам вероятности в търсене на най-изгодния залог. И за финал ще споделя, че макар да съм на плюс, от години не залагам. Спря да ме влече, може би защото обичам само да печеля. Участвайте в играта, гарантирам ви че няма да загубите, но може да спечелите награда или поне най-малкото тръпка. :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.