Германия – Холандия: прогноза за полувреме (06.09.2019)

Германия – Холандия. Евро Квалификации. Петък, 21:45.

Прогноза: Първо Полувреме – Германия 0.0 АХ
Коефициент: 1.55
Залог: 1 точка
Типстър: Живко Христов

Искаш топ коефициенти и бонуси?
РЕГИСТРИРАЙ СЕ в bet365 СЕГА!

Немският футбол има да връща позиции!

Бундестимът не се представя убедително в последните години. Но пък дори и така, в мини криза, те са сила.

Показаха го това в гостуването в Амстердам на настоящия съперник. Където в ролята на аутсайдер успяха да постигнат победа с 3:2.

Проблемите им според мен идват от това, че нямат изявени топ нападатели, с каквито са се славели в годините назад.

Винаги са се славели и с отлична защита. Но в този мач ще са с експериментална такава, поради важни липси. Което най-вероятно ще ги накара да играят с четирима отзад.

Евро Квалификации: програма, класиране, резултати!

Холандия прогресира!

Лалетата се представят доста добре напоследък. Достигнаха до финала на Лигата на нациите като излязоха от група с Германия и Франция.

И всичко това благодарение на подценяване от страна на немския отбор в спора помежду им пред собствена публика. Мач, в който поведоха с 2:0 и можеха да победят с огромна разлика.

Но отписаха остатъка от двубоя. И злощастно бяха попарени в самия край на сблъсъка.

Очаквам същата игра от Бундестима и в този мач. И да покажат, че не са в криза.

Германия – Холандия: прогноза

И двата отбора няма да имат проблеми с класирането за Евро 2020. Така че това ще е малко като приятелска среща.

Не мисля обаче, че холандците имат сили да победят тук. Имат доста класни играчи, но за разлика от предишни години, нападението и при тях не е на ниво.

Вижте още една обоснована прогноза за този мач!

https://topzalozi.com/

Започнах със залозите някъде през 90-те. За начало с Тото 1, след това и Еврофутбол. С Тото 1 не ми провървя. :) В игри с футболни прогнози участвам от около 15 години, печелил съм ги доста пъти. Изводите, до които съм стигнал във връзка с прогнозирането и залозите са, че има един голям печеливш от тях и това е букмейкърът! За да имаме равен старт с него, което много рядко се случва, трябва да залагаме на коефициенти без марж и там вече да имаме късмета да се падне нашия изход. За целта трябва да имаме регистрация в повечето букмейкъри и да залагаме в този, който предлага най-добрия коефициент на избрания от нас изход. Най-важното е да се определи кой изход си заслужава да се заложи на съответния коефициент, т.е. да се определи каква е вероятността даден изход да се случи. Не следвам стратегии за залагане или системи. Следя статистики и смятам вероятности в търсене на най-изгодния залог. И за финал ще споделя, че макар да съм на плюс, от години не залагам. Спря да ме влече, може би защото обичам само да печеля. Участвайте в играта, гарантирам ви че няма да загубите, но може да спечелите награда или поне най-малкото тръпка. :)

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.