германия футбол

Германия – Сърбия: прогноза (20.03.2019)

Прогноза за Германия – Сърбия, приятелски мач във Волфсбург. Кой ще победи?

Германия разочарова на Световното и Лига на нациите

Немците изпаднаха и от групата си на Световното в Русия, и от групата си в Лига на нациите.

След разочароващите резултати, Германия е в процес на трансформация. Тримата играчи от ядрото на Маншафта повече няма да бъдат викани от Йоахим Льов – защитниците Матс Хумелс и Жером Боатенг и нападателят Томас Мюлер. И тримата са играчи на Байерн Мюнхен.

Прогнози за приятелски мачове (стратегия за търсене на голове)

Сърбия е непобедена след Световното

Сърбия завърши трета в групата си на Световното и първа в групата си в Лига на нациите. Четири победи и 2 равенства има след Световното. Всички са за Лига на нациите.

В тези мачове за Лига на нациите сърбите отбелязаха много голове. Митрович и Йович са добри нападатели. Милинкович-Савич, Ляич, Тадич също са опасни от по-задни позиции.

Статистиката от Лига на нациите е само информативна, разбира се. Германия там игра с Франция и Холандия, а Сърбия – с Румъния, Черна гора и Литва. Няма никаква зависимост между резултатите на Германия с тези на Сърбия.

Игра с прогнози за типстъри: Спечели 1150 ЛВ за месец!

Прогноза за Германия – Сърбия, 20.03.2019

Германия ще е с неопитна защита, а в нападението на Сърбия има много класа и добра игра. Логичният избор е единица с Гол/Гол @ 3.00. Или само Гол/Гол @ 1.83. Сърбия да отбележи @ 1.66 също е добър залог.

1. Новите футболисти в Германия, обаче, ще искат да се доказват.

2. След няколко дена на отборът му предстои първа квалификация за Евро 2020, и то точно гостуване на Холандия, която отстрани Германия за Лига на нациите. Йоги Льов днес няма да прави кой знае какви експерименти, а главно ще се готви за тежкото гостуване. Изборът на Сърбия едва ли е случаен: технични са като холандците и контролата ще е добра подготовка и в същото време не са топ гранд и може да бъдат победени за самочувствие на немците преди мача с холандците.

Тези два довода ме карат да не рискувам с 1 + Гол/Гол, а да заложа на чиста единица @ 1.40.

ЕВРО 2020 – вижте програмата и стадионите!

Коментирай