Германия – Мексико, прогноза (17/06/2018)

Настоящият шампион Германия започва защитата на световната си титла срещу най-сериозния си противник в групата на Мондиал 2018 – Мексико.

Германия нямат проблеми с мачовете в групите!

Едва ли германците ще успеят отново да вдигнат купата. Но пък по традиция те без сериозни проблеми успяват да преминат груповата фаза.

Всъщност, след 1954 година не се пропускали все още финали на Световното и 4 пъти са били шампиони. Още 4 пъти са губили на финал и 4 пъти са печелили мача за третото място.

В последно време те не държат много на резултатите в приятелски мачове. Не е изненада, че спечелиха само веднъж в последните 6 контроли и то срещу отбор като Саудитска Арабия с повече от скромното 2:1.

Мексико не е уверен срещу европейски отбори!

Мексико са най-добрия отбор в Северна Америка. Както и редовни участници във финалната фаза на СП.

Преди 4 години излязоха от силна група за сметка на Хърватска. Очаква се те или Швеция да са втория класирал се отбор от групата.

За целта през 2018 мексиканците играха контроли само срещу европейски отбори. Но в тях не впечатлиха особено.

Мондиал 2018: Бразилия – Швейцария, залози (17/06/2018)

Прогноза за Германия – Мексико

Преди година за купата на Конфедерацията Мексико загубиха с 1:4 от на практика втория отбор на Германия. Срещу първия шансовете им дори за точка не са големи.

Очаквам териториален превес на немците в големи части от мача. А това да доведе поне до 6 корнера и поне два гола във мексиканската врата.

Група F: Германия, Мексико, Швеция, Република Корея – представяне на отборите

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Brainstorm.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.