Германия – Аржентина: прогноза (09.10.2019)

Германия – Аржентина. Приятелски Мач. Сряда, 21:45.

Прогноза: Германия 0.0 Азиатски Хендикап
Коефициент: 1.43
Залог: 1 точка
Типстър: Живко Христов

Германия ще играе за феновете!

В тази приятелска среща, освен обиграване на състава, те ще гледат да зарадват привържениците си с добра игра. И евентуална победа.

Имат да мият срама от последния им двубой у дома – квалификация за Евро 2020. Загубена доста неприятно от прекия конкурент за първото място в групата Холандия с 2:4.

Отборът не върви по най-добрия начин в последните години. Но безспорно има доста качество в редиците им. И стига да са амбицирани за победа, то определено са тежък фаворит в мача.

Аржентина е в криза!

При тях положението в момента ми се струва леко критично, след като най-силните им единици не са в оптимална форма. А като за приятелска среща дори не е сигурно кой ще играе.

Меси и Агуеро не са в кондиция от началото на този сезон. Първия дори не участва в доста мачове. А без тях положението не е особено цветущо.

Преди месец играха приятелски двубой в Чили, където направиха нулево равенство. След това победиха Мексико с 4:0 у дома. И в двата мача играха леко с експериментален състав.

Прогноза за Германия – Аржентина

В такъв ще бъдат и в тази среща аржентинците, без големите звезди. Именно затова мисля, че ще им бъде много трудно в този мач да постигнат победа. И да се надяват, че германците няма да се разиграят.

Винаги съм избягвал приятелските мачове, поради тяхната непредсказуемост. Но ще пробвам този с минимален залог.

https://topzalozi.com/

Започнах със залозите някъде през 90-те. За начало с Тото 1, след това и Еврофутбол. С Тото 1 не ми провървя. :) В игри с футболни прогнози участвам от около 15 години, печелил съм ги доста пъти. Изводите, до които съм стигнал във връзка с прогнозирането и залозите са, че има един голям печеливш от тях и това е букмейкърът! За да имаме равен старт с него, което много рядко се случва, трябва да залагаме на коефициенти без марж и там вече да имаме късмета да се падне нашия изход. За целта трябва да имаме регистрация в повечето букмейкъри и да залагаме в този, който предлага най-добрия коефициент на избрания от нас изход. Най-важното е да се определи кой изход си заслужава да се заложи на съответния коефициент, т.е. да се определи каква е вероятността даден изход да се случи. Не следвам стратегии за залагане или системи. Следя статистики и смятам вероятности в търсене на най-изгодния залог. И за финал ще споделя, че макар да съм на плюс, от години не залагам. Спря да ме влече, може би защото обичам само да печеля. Участвайте в играта, гарантирам ви че няма да загубите, но може да спечелите награда или поне най-малкото тръпка. :)

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.