България – Черна гора: прогноза (22.03.2019)

Футболна прогноза за България – Черна гора от евро квалификациите.

България няма добри футболисти, но има отбор!

Стартираме квалификациите за Евро 2020 отново с надеждата, че този път ще се класираме на големия форум.

Българските футболисти не играят в големи отбори. Но пък показват силен отборен дух под ръководството на Петър Хубчев.

В този мач поради контузия участие няма да вземат Десподов и Пламен Илиев. Всички останали са налице.

В изминалите квалификации – в турнира Лига на нациите, бяхме в борбата за първото място до последния мач. И то с компанията на противници от нашата черга – Словения, Норвегия и Кипър.

Победихме Норвения и Кипър. Направихме равенство със Словения.

Преди това в квалификациите за световно първенство победихме у дома Швеция, Холандия, Беларус и Люксембург. И загубихме с минималното 0:1 от бъдещия световен шампион – Франция.

Черна гора е без двамата си най-добри футболисти!

Поради контузии в техния лагер отсъстват Савич и Йоветич. Без тях отборът на Черна гора няма да е на нивото от последните им мачове.

В Лигата на нациите загубиха от Сърбия като гост с 1:2, победиха с 4:1 Литва и направиха 0:0 с Румъния. Преди това – две гостувания в приятелски срещи и отново нулеви равенства – с Босна и Кипър.

Още от квалификациите за Евро 2020 в петък вечер:

Португалия – Украйна: Селесао ще победи (22.03.2019)

Прогноза за България – Черна гора, 21 Март 2019

Предвид силните игри на нашите национали в домакинствата в последните години и сериозните липси в състава на гостите от Черна гора, мисля че трудно биха ни били в този мач.

Първото полувреме българските национали очаквам да владеят повече топката и да бъдат с предимство в резултата.

Вижте пълната програма на нашите Лъвове в евро квалификациите:

Пътят на България в квалификациите за Евро 2020

https://topzalozi.com/

Започнах със залозите някъде през 90-те. За начало с Тото 1, след това и Еврофутбол. С Тото 1 не ми провървя. :) В игри с футболни прогнози участвам от около 15 години, печелил съм ги доста пъти. Изводите, до които съм стигнал във връзка с прогнозирането и залозите са, че има един голям печеливш от тях и това е букмейкърът! За да имаме равен старт с него, което много рядко се случва, трябва да залагаме на коефициенти без марж и там вече да имаме късмета да се падне нашия изход. За целта трябва да имаме регистрация в повечето букмейкъри и да залагаме в този, който предлага най-добрия коефициент на избрания от нас изход. Най-важното е да се определи кой изход си заслужава да се заложи на съответния коефициент, т.е. да се определи каква е вероятността даден изход да се случи. Не следвам стратегии за залагане или системи. Следя статистики и смятам вероятности в търсене на най-изгодния залог. И за финал ще споделя, че макар да съм на плюс, от години не залагам. Спря да ме влече, може би защото обичам само да печеля. Участвайте в играта, гарантирам ви че няма да загубите, но може да спечелите награда или поне най-малкото тръпка. :)

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.