Брине – Авалдснес, жени: прогноза (15.05.2019)

Футболна прогноза за Брине жени – Авалдснес жени, генерирана с функцията Създай Залог.

Мач от втория кръг за купата на Норвегия при жените. Тук все още повечето от двойките са между неравностойни противници.

Брине е в долните дивизии!

Домакините от Брюне са бивши участнички в елитната женска лига на Норвегия. Но от известно време играят в една от групите на Втора дивизия – третото ниво на футболната пирамида.

Представят се много силно там. Миналата година са първи с голяма преднина пред вторите. Но отпаднаха в квалификациите за влизане в Първа дивизия.

Сега отново водят уверено с 5 победи от 5 мача. А в първия кръг за купата победиха с 3:0 отбор Втора дивизия.

» Затвори залог по време на мач – вече и автоматично!

Авалдснес е от елита!

Авалднес са елитен клуб. Те са девети миналата година. Но преди това 3 поредни сезона бяха вицешампионки. И записаха 3 прилични представяния в женската Шампионска лига.

Играят много открит и нападателен футбол, без да отделят голямо внимание на играта в защита.

В резултат на това в техните мачове има по над 4 гола средно. А головата им разлика след 8 кръга е 16-17.

Брине – Авалдснес: прогноза

За сравнение на силата на двата отбора може да послужат резултатите от мачове за купата преди година.

Тогава Брюне губят в първия кръг от Хаукар с 1:3. А във втория кръг Авалдснес печели срещу същия тоя Хаукра с 4:0.

Ясно е, че победата в тоя мач ще е за гостенките. Но самите те едва ли ще успеят да покрият линията от над 5 гола.

Надявам се домакините да им помогнат с 1 или 2 гола. Което с оглед на доброто им представяне в атака и слабостите в защитата на гостенките, не е невъзможно.

Топ факти за всеки футболен мач – вижте къде!

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Brainstorm.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.