Бразилия – Венецуела: прогноза (19.06.2019)

Футболна прогноза за Бразилия – Венецуела, генерирана с функцията Създай Залог.

Бразилия стартира ударно Копа Америка!

Бразилия започна с класическа победа на старта в кампанията. Всичките голове бяха отбелязани през второто полувреме. Но Селесао пропусна доста положения и през първото.

Безспорно домакините ще се опитат да се реваншират на феновете си за фиаското, което претърпяха в домакинството на Световните финали през 2014 година.

Венецуела е обречен като гост на Селесао!

Венецуела стартира с нулево равенство на старта на Копа Америка с отбора на Перу. Така тимът има една точка и запазва шансове за продължаване.

Но задачата им ще е много тежка, особено срещу Бразилия. При всички гостувания тук отборът е измъкнал само едно равенство. Балансът тук е: 6-1-0.

Бразилия – Венецуела: прогноза

Селесао ще търси задължителна втора победа, за да си улесни задачата. След като взеха успеха чак през второто полувреме в първия мач.

Несъмнено в такива двубои на старта винаги има едно особено напрежение заради задължителни 3 точки. Което сега очаквам да падне и тимът да заиграе още по-силно.

А резултатите на Бразилия от последните мачове са впечатляващи. Особено в своите домакинства.

Още от Копа Америка: Боливия – Перу прогноза.

Топ статистика за Бразилия – Венецуела

  • Венецуела не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Бразилия.
  • Като домакин, Бразилия не е губил от Венецуела в последните 3 срещи помежду им.
  • Бразилия са в победна серия от 4 мача.
https://topzalozi.com/

Запалих се по футболни залози още като юноша, когато баща ми си пускаше Тото 1 и ми даваше да си пускам по някоя колонка. След години при първото си пускане в Еврофутбол познахме точен резултат 3:2 (късмета на начинаещия) и така бях зарибен. В подсъзнанието си силния пол е ловец. А това е тръпка, която доста мъже обичат. И ако тя е контролирана, е добре. Залагам само на футболни прогнози, не се увличам по други залози. Годината не помня, но щом се появиха онлайн букитата им станах фен и си направих регистрация. Участвал съм за кратко в турнир за типстъри преди доста години и съм печелил два пъти. В момента, в който спечелих, си начесах егото и спрях, защото до някъде това те изтощава и губиш форма. При избора на мач за мен най-важна е формата на отборите. После тенденциите в текущото първенство и между двата тима, усет и т.н. Не по-малко важно е да отсееш правилните мачове и да подбереш правилния залог за тях. Прякор във Форума: red6devil.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.