Байерн Мюнхен – Ливърпул: ще има голове (13.03.2019)

Байерн Мюнхен домакинства на Ливърпул в решаващ мач от Шампионска лига. Прогноза: ще има ли много голове?

Какво стана в първия мач между Ливърпул и Байерн?

Гледах първия двубой между двата отбора.

Доколкото си спомням, имаше 2 чисти голови положения. Още 1-2 получисти. И още няколко добри ситуации за гол.

В мача трябваше да паднат около 3 гола.

Какво казва xG статистиката за първия двубой?

Expected goals статистиката определя колко справедливи са били резултатите в предните мачове.

За първия мач xG статистиката за Шампионска лига показва индекси 1.80 на 0.48. От тях следва, че 0:0 е бил 70% справедлив резултат:

шампионска лига осминафинали очаквани голове

Тези индекси показват, че е трябвало да има два гола в мача.

Прогноза за Байерн Мюнхен – Ливърпул, 13.03.2019

Не съм съвсем съгласен със статистиката. Смятам, че трябваше да има около 3 гола, а не два.

За реванша прогнозирам Над 2.5 гола.

В първия мач имаше достатъчно свободни пространства. А отборите все пак играеха предпазливо.

В този мач, ако падне гол преди последната третина на мача, е напълно реално да се мине линията от Над 2.5. Двата отбора ще играят предпазливо до падането на първия гол.

И ще се повторя – дори и при предпазливата игра в първия мач, имаше достатъчно свободни пространства. Знаете, че двата отбора играят открито. А днес ще дойде момент, в който предпазливостта ще изчезне и един от двата отбора ще заиграе вабанк (освен, ако нямаме лошия късмет 0:0 да се задържи твърде дълго).

Отделно – този сезон Байерн Мюнхен допуска много грешки в защита. Очаква се на Алианц Арена да играе още по-изнесено напред, което е силна предпоставка за гол на Ливърпул от контраатака.

Ливърпул е много опасен на контри. Тактиката му за първия мач включваше контраатаки (разбира се – не само тях), защото владеенето на топката беше леко в полза на Байерн, а Ливърпул имаше доста повече голови положения.

Щом у дома не държиш да владееш повече топката и разчиташ на скоростни контраатаки, какво остава за гостуването ти. В този двубой би трябвало Байерн да има още по-голямо владение на топката, а контраатаките на Ливърпул да са още по-опасни.

Вижте още футболни прогнози за днес.

https://topzalozi.com/

Не съм професионален залагащ. Моите футболни прогнози не са професионални, а аматьорски, любителски. Участвам активно само в този сайт. Най-важното в залозите е да се правят стойностни залози, валю залози, на най-добрия коефициент. Може да сте печеливши на коефициенти 1.95/1.95, но ако бъдат променени на 1.83/1.83, да станете губещи. За да избираме най-добрите коефициенти, е нужно да имаме регистрация и в трите основни букмейкъра в България - Ефбет, Бет365 и Бетфеър. Ползването на само един от тях не е достатъчно. На този сайт са описани и трите букмейкъра, прочетете и се регистрирайте. Нужно е да сравняваме коефициентите в трите букмейкъра и да залагаме на най-добрия коефициент. Прякор във Форума: M__i__r__o.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.