Атромитос – Легия: прогноза (14.08.2019)

Атромитос – Легия. Лига Европа. Сряда, 19:00.

Прогноза: Легия 0.0 АХ
Коефициент: 1.58
Залог: 10 точки
Типстър: Живко Христов

Атромитос са много слаби!

Невероятен късмет извадиха в първия мач между двата отбора от третия квалификационен кръг в турнира Лига Европа. Играха цял мач паркирали автобуса си в наказателното си поле.

И като по чудо не допуснаха гол след 28 отправени удара към тяхната врата от страна на противника. От които 14 в очертанията на тяхната врата спасени от вратаря.

Те нямат традиции в евротурнирите. Като в последните години се борят за някоя от последните места в Гърция, даващи право на евроучастие. И след това губят безславно от първия им съперник. 

Легия е под пара!

Отборът е в страхотна форма и го показа в първата среща, но нямаха късмет да отбележат гол.

Те имат сериозни традиции в турнирите след като последните години са чест участник в груповата фаза на втория по сила турнир в Европа. Като дори няколко пъти продължават в елиминационната фаза.

А в богатата си история имат дори един полуфинал за КЕШ.

Прогноза за Атромитос – Легия Варшава

Очаквам този мач да бъде абсолютно повторение на първата среща относно ролите на терена. Домакините ще се надяват и сега да не допуснат гол и да се доберат до продължения.

Отборът няма необходимата класа и опит да се надиграва с поляците. Които ще искат да се класират без драми и продължения. А за тази цел ги устройва и равенство.

И мисля нямат да имат проблем да го постигнат. Но най вероятно е да победят.

https://topzalozi.com/

Започнах със залозите някъде през 90-те. За начало с Тото 1, след това и Еврофутбол. С Тото 1 не ми провървя. :) В игри с футболни прогнози участвам от около 15 години, печелил съм ги доста пъти. Изводите, до които съм стигнал във връзка с прогнозирането и залозите са, че има един голям печеливш от тях и това е букмейкърът! За да имаме равен старт с него, което много рядко се случва, трябва да залагаме на коефициенти без марж и там вече да имаме късмета да се падне нашия изход. За целта трябва да имаме регистрация в повечето букмейкъри и да залагаме в този, който предлага най-добрия коефициент на избрания от нас изход. Най-важното е да се определи кой изход си заслужава да се заложи на съответния коефициент, т.е. да се определи каква е вероятността даден изход да се случи. Не следвам стратегии за залагане или системи. Следя статистики и смятам вероятности в търсене на най-изгодния залог. И за финал ще споделя, че макар да съм на плюс, от години не залагам. Спря да ме влече, може би защото обичам само да печеля. Участвайте в играта, гарантирам ви че няма да загубите, но може да спечелите награда или поне най-малкото тръпка. :)

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.