футболна прогноза

Атлетико Параненсе – Коринтианс, прогноза (9.11.2017)

футболна прогноза

Атлетико Параненсе – Коринтианс от Кампеонато Бразилиеро е с начален час 01:00.

Прогноза: Атлетико Параненсе е фаворит срещу Коринтианс!

Прогноза: Атлетико 0.0 АХ
Bet365 дава: 1.80 + 100 ЛВ БОНУС!
Залог: 7
Типстър: Тодор Иванов

Остава по-малко от месец до края на първенството на Бразилия. Краят е на 03.12., а до тогава трябва да се изиграят 6 кръга.

Коринтианс с 62 точки води в класирането и е с 6 точки преднина пред втория Сантос. Аванса им не е малък, но наблюдаваме известно отстъпление, особено при гостуванията, при които натрупаха 3 поредни загуби. За последен път постигнаха победа като гости на 24.08.

Гледай онлайн на живо мачове от Бразилия, включително този!

Атлетико Параненсе заема 11-то място с 42 точки. Заелите от 7-мо до 12-то място в крайното класиране добиват право на участие в турнира Копа Судамерикана. Изостават с 6 точки от местата даващи право на участие в Копа Либертадорес и са с 7 точки над чертата на изпадащите.

Място за отпускане и при двата отбора няма. Моментната форма на Атлетико е по-добра. В последните 5 кръга те спечелиха 7 точки, а Коринтианс – 4 точки.

Футболни прогнози от експерти и топ типстъри!

Последната победа на Коринтианс над Атлетико Параненсе е преди 2 години. От тогава има 2 ремита при домакинства на Коринтианс и победа на Атлетико у дома с 2:0.

Прогнозата ми е, че Атлетико няма да загуби мача. Реалната прогноза е 1Х, но там коефициента е нисък. Избирам азиатски хендикап Атлетико Параненсе 0.0, при който при равенство залога се връща.

Коментирай