Арарат – Линкълн Ред Импс: прогноза (23.07.2019)

Прогноза за Арарат-Армения – Линкълн Ред Ипс, генерирана с функцията Създай Залог.

Арарат-Армения прогресира бързо!

Арменският клубен футбол не може да се похвали с някакви успехи. Но победата на домакините едва ли буди съмнение.

Арарат-Ереван е клуб с кратка, но бурна история. Основан е през 2017 на базата на млади футболисти от футболната академия Аван и младежи от Пюник Ереван.

В началото на 2018 година клубът е поет от руско-арменския бизнесмен Самвел Карапетян, който го преименува на Арарат-Москва.

Отборът направи фурор с представянето си в една от групите на Втора лига в Русия. Но после собственикът бе обвинен, че е присвоил пари от клубната каса.

Така съществуването на тима бе поставено под въпрос. Клубът беше реорганизиран веднага след като на Арарат Москва в Русия бе отказан сертификат за следващия сезон.

Още при дебюта си в арменската Висша лига Арарат-Армения се класира трети. А следващия сезон спечели шампионската титла и правото на участие в Шампионската лига.

Арменците се представиха на ниво в първия мач в Ереван, където победиха АИК Стокхолм с 2:1. Но после загубиха реванша в Швеция с 1:3.

Треньорът Вардан Минасян разчита предимно на чуждестранни легионери – цели 17 от общо 24 футболисти от разширения състав. Между тях е и българският защитник Георги Пашов.

Сега изтеглиха лесен жребий и гледат уверено към следващия кръг.

» Футболна статистика: класиране, резултати, програма!

Линкълн Ред Импс загуби 8 от 9 гостувания!

Линкълн Ред Импс доминират в лигата на Гибралтар. Но в Европа положението е различно.

Като домакин имат някои престижни победи като тая над шотландския гранд Селтик с 1:0 и Флора Талин с 2:0. Но като гост са загубили 8 от 9 мача общо с 4:19.

Прогноза за Арарат – Линкълн Ред Импс

Очаквам бурен натиск на домакините и 1 или 2 гола за тях преди почивката. И още толкова през втората част на мача.

Топ тенденции преди мача

  • Арарат са в серия от 3 поредни домакински победи.
  • Линкълн Ред Импс са в серия от 3 поредни загуби.
https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Brainstorm.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.